1

Wij werken met de beste architecten

Alles begint met goede afspraken en een degelijk plan. Zowel een bouwkundig als een financieel plan naar uw noden en mogelijkheid is zeer belangrijk voor u begint aan de grote stap naar uw eigen woning, verbouwing, bedrijfsgebouw of project.

Plannen worden grondig bestudeerd

Wij nemen alle plannen nauwkeurig onder de loop zodat u niet voor verassingen komt te staan tijdens de bouwwerken. Op deze manier voorkomen wij dat u geen onvoorziene kosten krijgt waar u niet op rekende. Pas als iedereen akkoord is starten wij met de bouwwerken op een goed geordende werf.

2
3

Evaluatie tijdens de werken

Tijdens de bouw van uw nieuwe woning, appartement, verbouwing, kantoorgebouw... worden er tussentijdse vergaderingen georganiseerd waar alles wordt geëvalueerd. op deze manier kunnen er altijd nog tijdig veranderingen naar uw wens bijgestuurd worden.

Een degelijk eindresultaat

Tijdens de oplevering wordt een degelijke inspectie gedaan samen met de aannemer en de architect. Alle punten worden zorgvuldig gecontroleerd zodat u met alle gerustheid kunt starten aan een nieuw tijdperk in uw nieuwe omgeving.

4